Counter Strike 1.6 | Counter Strike: Global Offensive | San Andreas MultiPlayer | Multi Theft Auto | Веб Хостинг | Веб Промо | Виртуелни сервери

Промоција - 3GB

Одбери пакет:
  • 3ГБ SSD Веб Простор
  • 50ГБ Месечен сообраќај
  • Гратис домен .info
  • Можност за хостирање на 1 веб страна
  • 500 Gbps DDOS Заштита + Cloudflare
  • cPanel - Контролен Панел
  • Бесплатни скрипти (Softaculus,Fantastico)
1,000.00 MKD / Пола-година

Промоција - Домен

Одбери пакет:
  • Доменска наставка .info
  • Можност за избор на сопствени ДНС сервери
250.00 MKD / Годишно